خواص انبه چيست؟ 8 خاصيت شگفت انگيز ميوه انبه رسيده براي بدن

به خبرنامه تخصصي پزشكي و سلامت خوش آمديد

خواص انبه چيست؟ 8 خاصيت شگفت انگيز ميوه انبه رسيده براي بدن

۱۴ بازديد

مانگا از خانواده ميوه آلو است، گياهي خوراكي كه قسمت بيروني گوشت آن غشاي اطراف دانه است. زيتون، خرما و نارگيل تعداد خانواده هاست. زغال اخته بر اساس رنگ، شكل، طعم و اندازه دانه به انواع مختلفي تقسيم مي شود. اگرچه رنگ پوست آبي متفاوت است، از سبز تا قرمز، زرد يا نارنجي، گوشت داخلي …

منبع :
خواص انبه چيست؟ 8 خاصيت شگفت انگيز ميوه انبه رسيده براي بدن

خواص انبه چيست؟ 8 خاصيت شگفت انگيز ميوه انبه رسيده براي بدن https://ijmarket.com/blog/خواص-انبه-چيست؟-8-خاصيت-شگفت-انگيز-ميوه/ Wed, 17 Nov 2021 20:13:32 0000 سلامتي و پزشكي https://ijmarket.com/blog/خواص-انبه-چيست؟-8-خاصيت-شگفت-انگيز-ميوه/

مانگا از خانواده ميوه آلو است، گياهي خوراكي كه قسمت بيروني گوشت آن غشاي اطراف دانه است. زيتون، خرما و نارگيل تعداد خانواده هاست. زغال اخته بر اساس رنگ، شكل، طعم و اندازه دانه به انواع مختلفي تقسيم مي شود. اگرچه رنگ پوست آبي متفاوت است، از سبز تا قرمز، زرد يا نارنجي، گوشت داخلي …

منبع :
خواص انبه چيست؟ 8 خاصيت شگفت انگيز ميوه انبه رسيده براي بدن

ماهيت آبي چيست، o، hw hkfi

مانگا از خانواده ميوه آلو است، گياهي خوراكي كه قسمت بيروني گوشت آن غشاي اطراف دانه است. زيتون، خرما و نارگيل تعداد خانواده هاست.

زغال اخته بر اساس رنگ، شكل، طعم و اندازه دانه به انواع مختلفي تقسيم مي شود.

اگرچه رنگ پوست آبي متفاوت است، از سبز تا قرمز، زرد يا نارنجي، گوشت داخلي معمولاً زرد طلايي است. انبه طعمي شيرين و خوش طعم دارد و حاوي بيش از 20 ويتامين و مواد معدني مختلف است.

زغال اخته يكي از رايج ترين ميوه ها در جهان است. مقداري نقش خوردن زغال اخته در حفظ سلامتي اين موارد شامل كاهش خطر جداشدگي شبكيه، كاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، بهبود هضم و حفظ سلامت استخوان ها است و حتي رنگ آبي براي پوست و مو فوايد دارد.

اين اطلاعات برگرفته از مجموعه مقالات مرتبط با فوايد غذاهاي پرطرفدار در مركز علوم نيوز است كه وظيفه اصلي آن گردآوري مقالات است. اين مواد مغذي را بررسي مي كند، به اثرات بالقوه آنها بر سلامت نگاه مي كند، و نحوه گنجاندن بيشتر زغال اخته را در رژيم غذايي، و همچنين خطرات بالقوه مصرف زغال اخته را در نظر مي گيرد.

ارزش آبي

ارزش غذايي زغال اخته رسيده

1 فنجان زغال اخته خرد شده حاوي 100 كالري، 1 گرم پروتئين، 0.5 گرم چربي، 25 گرم كربوهيدرات (23 گرم قند و 3 گرم فيبر)، 100 درصد ويتامين C مورد نياز بدن، 35 درصد ويتامين A، 20 درصد فولات 10 درصد است. ويتامين 6B و 8 درصد ويتامين K و پتاسيم.

وجود انبه در رژيم غذايي، علاوه بر تامين مس، كلسيم و آهن، آنتي اكسيدان هايي مانند زياگزانتين و بتاكاروتن را براي بدن تامين مي كند.

زغال اخته را پرمصرف ترين ميوه در جهان مي نامند.

خوردن ميوه ها و سبزيجات به طور مستقيم با كاهش خطر بيماري هاي مرتبط با شيوه هاي مختلف زندگي مرتبط است.

بسياري از مطالعات نشان مي دهد كه افزايش مصرف غذاهاي گياهي مانند زغال اخته خطر ابتلا به چاقي و بيماري هاي كشنده، ديابت، بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد و باعث سلامت پوست و مو مي شود، قدرت را افزايش مي دهد و توتال منجر به كاهش وزن مي شود.

  • انبه براي زوال شبكيه ناشي از افزايش سن

  • آنتي اكسيدان موجود در زغال اخته به نام xiaxanthin مانعي در برابر آسيب زغال اخته است و نقش محافظتي در نگهداري دارد. سلامت چشم بازي مي كند و مي تواند آسيب هاي ناشي از جدا شدن شبكيه را ترميم كند.

    نشان داده شده است كه خوردن مقدار زيادي ميوه (3 وعده غذايي يا بيشتر) خطر آسيب شبكيه به دليل افزايش سن را كاهش مي دهد.

  • خواص آبي براي جلوگيري از آسم

  • خطر ابتلا به آسم در افرادي كه مقدار زيادي مواد مغذي خاص مصرف مي كنند بسيار كم است. يكي از اين مواد مغذي بتاكاروتن است كه در زغال اخته، پاپايا، زردآلو، كلم بروكلي، طالبي، كدو حلوايي و هويج يافت مي شود.

  • سرطان و ماهيت رنگ آبي

  • بر اساس مطالعه اي در موسسه بهداشت عمومي و تغذيه هاروارد، رژيم غذايي سرشار از بتاكاروتن در محافظت در برابر سرطان پروستات نقش دارد و مطالعه اي در ژاپن نشان مي دهد كه خوردن بتاكاروتن اثر معكوس دارد.

    محققان دانشگاه تگزاس در آگريلايف كه اثرات استخراج پلي فنول در زغال اخته را در آزمايشگاه بر روي سرطان ريه، سينه، ريه، خون و پروستات مطالعه كردند، دريافتند كه رنگ آبي بر همه اين سرطان ها تاثير مثبت دارد. اما بيشترين تاثير را روي سرطان دارد. سرطان سينه و روده را نشان مي دهد.

    محققان اميدوارند با انجام يك كارآزمايي باليني جزئي بر روي افرادي كه به طور فزاينده اي به بيماري هاي داخلي چشم مبتلا مي شوند و در معرض خطر ابتلا به سرطان هستند، ثابت كنند كه زغال اخته تأثير مثبتي بر پيشگيري و درمان سرطان دارد.

  • سلامت استخوان با خوردن زغال اخته:

  • كمبود ويتامين K خطر شكستگي استخوان را افزايش مي دهد.

    دريافت ويتامين K با مصرف منظم ميوه ها و سبزيجات تامين مي شود و به ويژه در بهبود ميزان كلسيم بدن كه براي سلامت كامل استخوان ها ضروري است، اهميت دارد.

  • فوايد زغال اخته براي ديابت:

  • مطالعات نشان مي دهد كه افراد مبتلا به ديابت نوع 1 كه از رژيم غذايي پرفيبر پيروي مي كنند سطح گلوكز خون پايين تري دارند و مصرف رژيم غذايي پر فيبر باعث بهبود قند خون، چربي و انسولين در افراد مبتلا به ديابت نوع 2 مي شود. 1 فنجان آبي حاوي حدود 3 است. گرم فيبر

    راهنماي رژيم غذايي آمريكا 25-25 گرم در روز براي زنان و 38-30 گرم در روز براي مردان توصيه مي كند.

  • هضم بهتر با خوردن زغال اخته:

  • از آنجا كه زغال اخته حاوي مقدار زيادي فيبر و آب است، به جلوگيري از يبوست كمك مي كند، جريان منظم روده را تحريك مي كند و دستگاه گوارشي سالم را فراهم مي كند.

  • ماهيت رنگ آبي در بيماري قلبي:

  • تصور مي شود فيبر، پتاسيم و ويتامين هاي موجود در زغال اخته از بيماري هاي قلبي محافظت مي كند.

    افزايش پتاسيم همراه با كاهش سديم يكي از مهمترين تغييرات رژيم غذايي است كه خطر ابتلا به بيماري قلبي را در فرد كاهش مي دهد.

  • آبي، پوست و مو:

  • زغال اخته براي تقويت مو مفيد است زيرا حاوي ويتامين A است، يك ماده مغذي ضروري براي تامين چربي پوست، كه رطوبت مو را نيز تامين مي كند. ويتامين A همچنين براي رشد سيستم ايمني بدن از جمله پوست و مو ضروري است.

    مصرف كافي ويتامين C كه توسط زغال اخته به ميزان 1 فنجان در روز تامين مي شود، براي توليد و حفظ كلاژن كه ساختار پوست و مو را شكل مي دهد، ضروري است.

    چگونه بلوبري بيشتري به رژيم غذايي خود اضافه كنيم؟

    بلوغ آبي را نمي توان با رنگ پوست آن تعيين كرد. سعي كنيد زغال اخته تازه و رسيده را انتخاب كنيد كه با كمي فشار خيس بخورد.

    ميوه هايي كه داراي لكه هاي سياه زياد روي پوست هستند انتخاب مناسبي نيستند و بايد از مصرف آنها پرهيز كرد. فرآيند رسيدن زغال اخته در اين دما متوقف نمي شود. طعم سرمه اي يا كمتر بسيار مطلوب است.

    يكي از بهترين راه ها از آبي لذت ببريد يعني آن را تازه پانچ كنيد و هميشه بدون هيچ افزودني ديگري بخوريد.

    سالاد ميوه هاي گرمسيري را با پاپايا، آناناس و زغال اخته درست كنيد.

    چند زغال اخته را به ليوان ليموناد، چاي يا آب سرد خود اضافه كنيد تا طعم ميوه تازه را بچشيد و هم بزنيد.

    با مخلوطي از پاپايا، انبه، هالاپينو، فلفل قرمز و فلفل چيپوتل سس تازه درست كنيد و روي ساندويچ ماهي مورد علاقه خود بريزيد.

    چند تكه پنير آبي سرد به اسموتي خود اضافه كنيد. آب سبزيجات را مخلوط كنيد، طعم هاي گرمسيري شيرين را با توت فرنگي بستني و ماست يوناني بررسي كنيد.

    اين همبرگر لوبيا سياه را با آووكادو، زغال اخته و سس فلفل امتحان كنيد كه تركيبي عالي از پروتئين هاي گياهي و كربوهيدرات هاي پيچيده غني از آنتي اكسيدان است.

    دستور العمل سالم با زغال اخته:

    برگر آووكادو و سس با آووكادو، زغال اخته و فلفل

    مخلوط كردن:

    • 1 قاشق چايخوري روغن زيتون تازه
    • گوجه فرنگي 2 عدد رامي، خرد شده
    • فنجان با پياز خرد شده
    • 2 عدد فلفل قرمز خشك را از دانه ها جدا كنيد
    • آووكادوي خرد شده 1 عدد
    • نصف آب ليمو
    • ريز خرد كنيد.

    روغن زيتون را روي حرارت زياد داغ كنيد و 1/2 گوجه فرنگي، پياز و تمام فلفل ها را با آن مخلوط كنيد و خوب مخلوط كنيد. به مدت 5 تا 10 دقيقه بپزيد تا فلفل و پياز نرم شوند. مخلوط را از روي حرارت برداريد. در يك كاسه متوسط ​​بريزيد و بگذاريد خنك شود.

    آووكادو، آب ليمو، زغال اخته را اضافه كنيد و مخلوط كنيد.

    بهترين برگر لوبيا سياه:

    اطلاعات براي 4 نفر در 20 دقيقه:

    • 1 قاشق چايخوري چه دانه اي
    • 1 پيمانه لوبيا سياه 450 گرم شسته و خشك شده
    • كمي گشنيز
    • پياز خرد شده 3 قاشق غذاخوري
    • 1 عدد هويج له شده
    • سير خرد شده 2 حبه
    • چ دريا قاشق چايخوري نمك دريا
    • ½ قاشق چاي خوري زيره
    • 1 قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
    • ½ فنجان آرد سفيد
    • 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون تازه.

    ۲ قاشق غذاخوري دانه چيا را با آب مخلوط كنيد و بگذاريد ۵ تا ۱۰ دقيقه بماند. در همين حين تمام مواد به جز آرد و روغن زيتون را در غذاساز ريخته و مخلوط مي كنيم. دانه چيا را اضافه كنيد و به غذاساز اضافه كنيد. مخلوط كنيد تا خوب تركيب شوند.

    در يك قابلمه بزرگ روي حرارت زياد هم بزنيد. مخلوط لوبيا را از غذاساز خارج كرده و در يك كاسه بزرگ قرار دهيد. آرد و روغن زيتون را به كاسه اضافه كنيد و 4 برگر درست كنيد. هر طرف را به مدت 5 دقيقه بپزيد تا داخل آن نرم و داغ شود. دو طرف سرخ كنيد و روي آن را با آووكادو، آبي و سس چيلي بپوشانيد.

    عوارض جانبي احتمالي خوردن زغال اخته

    افرادي كه نسبت به آب ميوه ها حساسيت ندارند ممكن است احساساتي مشابه خوردن زغال اخته داشته باشند.

    پتاسيم بيش از حد مي تواند به افرادي كه كليه ها به درستي كار نمي كنند آسيب برساند. اگر كليه ها نتوانند پتاسيم زيادي وارد جريان خون كنند، مي تواند كشنده باشد.

    كليد پيشگيري از بيماري و دستيابي به سلامت كامل، پيروي از يك برنامه غذايي كامل و يك رژيم غذايي كامل است. پيروي از يك رژيم غذايي با انواع مواد مغذي مفيدتر از تمركز بيش از حد بر روي يك نوع غذا به عنوان كليد سلامتي است.

    مسووليت كليه محتواي سايت بر عهده منابع اصلي بوده و بانك مشاغل اينفوجاب هيچ مسووليتي در قبال محتوا ندارد.

    منبع :
    خواص انبه چيست؟ 8 خاصيت شگفت انگيز ميوه انبه رسيده براي بدن

    منبع :https://ijmarket.com
    تا كنون نظري ثبت نشده است
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.